Ζήτα - Ιατρικές Εκδόσεις

Σχετικά με εμάς

 

Η εταιρεία Κ.& Γ.ΤΖΕΡΜΠΙΝΗΣ Ο.Ε  δραστηριοποιείται στο χώρο των εκδόσεων εδώ και 50 χρόνια,με κύρια ενασχόληση,τις εκδόσεις ιατρικών βιβλίων και τη δημιουργία ιατρικών εντύπων και περιοδικών.

Οι ιδιοκτήτες Κώστας και Γιώργος Τζερμπίνης  ασχολούνται με την τυπογραφία απο το 1965 οπού και διατηρούσαν τυπογραφείο στην οδό Χαριλάου Τρικούπη.

Το 1974 ιδρύεται η εταιρεία με τη μορφή που ισχύει εώς και σήμερα ,ενώ στη συνέχεια το 1991 η έδρα μεταφέρεται στό Γουδή ,στην οδό Μ.Ασίας 76 .

Από το 1994 το τυπογραφέιο ,τα γραφεία και η αποθήκη ,στεγάζοναι σε σύγχρονο ιδιόκτητο κτίριο 2.000 τ.μ στον  Αγιο Δημήτριο Αττικής .

Η εταιρεία απασχολεί άτομα με ειδίκευση στη σύγχρονη τυπογραφία έτσι ώστε να διασφαλίζεται η άρτια είκόνα κάθε εκδοτικής μας εργασίας.

Μέχρι σήμερα έχουν εκδοθεί βιβλία και περιοδικά όλων των ειδικοτήτων ,από συγγραφείς με σπουδαία επιστημονική παρουσία στον ιατρικό χώρο.

Παράλληλα, στο βιβλιοπωλείο μας διαθέτουμε όλα τα ξενόγλωσσα βιβλία, των μεγαλύτερων εκδοτικών οίκων του εξωτερικού όπως McGraw Hill, Elsevier,Wolter Kluwer,

Springer,Thieme,Wiley κλπ.


Γ.Ε.ΜΗ. 83019002000